Naslovna Вести Киш најбољи пионир Звезде, специјално признање Спортског друштва

Киш најбољи пионир Звезде, специјално признање Спортског друштва

74
0
PODELI

Велика Звезда прославила је 77. рођендан у кругу најславнијих легенди нашег клуба са најуспешнијим тренерима, спортистима и клубовима.

Поноси смо што је атлетика била у првих осам секција које су 1945. године основали СД Црвена звезда, поред веслачке, шаховске, кошаркашке, одбојкашке, фудбалске, стонотенисерске и пливачке.

Међу посебним издвојио се наш Атлетски клуб, по великим спортским успесима претходне године, успели смо да се на шест од осам укупно Екипних шампионата Србије попнемо на победничко постоље. За које смо побили специјално признање Спортског друства Црвена звезда.

Импозантну четрдесету титулу екипног првака Србије освојили су сениори и тиме додали четврту звезду изнад грба, док су сениорке двадесет трећи пут освојиле ову титулу. Пету годину заредом наш тим освојио је дуплу круну овог такмичења.

На рођенданској свечаности 57. пут проглашени су најбољи спортисти по категоријама.

Михајло Киш, проглашен је за најбољег пионира СД Црвена звезда. зузетно је признање наћи се у поставци најбољих спортиста највећег клуба Србије! Пулен Љубише Стевановића постигнуте успехе остварио је у спринтерским дисциплинама од 60 до 300 метара.

Захваљујемо се сваком атлетичару и тренеру за све успехе које смо заједницким снагама постигли, а које верујемо да желите да их надмашимо већ у овој години.  Пуно среће и успеха свима!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here