Naslovna Вести Успешан и други дан Првенства Србије у дворани за атлетичаре АК Црвена...

Успешан и други дан Првенства Србије у дворани за атлетичаре АК Црвена звезда

265
0
PODELI

Извор: Приватна архива

Другог дана Првенства Србије за сениоре/ке у дворани ателтичари АК Црвена звезда постизали су личне и овосезонске резултате.

На самом почетку такмичења, Ања Лукић истрчала је нови лични рекорд на 60 метара препоне 8.28 секунди, само осам стотинки од државног рекорда.

„После много трка око 8.35, успела сам да спустим резултат испод 8.30 чиме сам презадовољна. У наредних неколико такмичења, првенствено на Балканијади која ме очекује и пар митинга након ње, очекујем још бољи резултат“, рекла је Лукићева.

Прво место у другој спринтерској дисциплини за даме, Милана Тирнанић тријумфовала је на 200 метара са личним рекордом од 24.46 секунди.

„Прилично сам била исцрпљена од претходног дана такмичења, али знајући да то не мора бити лош индикатор за предстојећу трку, уз добре противнице и добру тактику коју ми је тренер Невен Ранић саветовао, био је очекиван лични рекорд“, истакла је Милана.

Катарина Милосављевић постала је првакиња Србије у дворани на 3000 метара резултатом 10:14.47 минута.

Одличан наступ имао је и Страхиња Јованчевић који је скочио 7.92 метара до нове титуле државног првака.

„Добро сам се осећао данас, први пут из пуног залета сам скакао, тако да сам управо и због тога правио грешке у трчању. Када све дође на своје место, мислим да ће бити мање преступа и још дужих скокова“, рекао је Страхиња.

Чланице женске штафете 4×400 метара у саставу Весовић Тамара, Живић Милица, Голубовић Милица и Јапунџић Тијана освојиле су злато са 4:05.17 минута.

У мушкој конкуренцији у штафети 4×400 метара Звезда2 је била боља од Звезде1. Тим који су чинили Тресовић Миодраг, Росић Драган, Ковачевић Никола и Радојковић Милош истрчали су 3:25.13 и победили за секунду и шест стотинки Звезду1 – Сегреја Савића, Марка Возаба, Ивана Марковића и Милоша Марковића.

Погледајте остале незваничне резултате Првенства Србије у дворани.

NEZVANIČNI REZULTATI – PS dvorana S (1)

Аутор: Милош Марковић

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here