Naslovna Вести Апел за помоћ малој Николији

Апел за помоћ малој Николији

232
0
PODELI

 

Николији Косић (3,5) из Бањалуке, оболелој од церебралне парализе, потербна је помоћ хуманих грађана, како би отишла на операцију у Истамбул.

Захват, који кошта 24.700 евра требало би да буде обављен у Ачибадену,а према мишљењу лекара то је можда пут и решење да Николија направи своје прве кораке. Како би се што пре скупио новац за операцију, током јануара бе бити отворен М:тел хуманитарни број 1416, а за уплате је на располагању рачун Уникредит банци,3383502568081202.

Девојчица је, због превременог рођења и бројних компликација под сталним лекарским надзором, укључена је у интензивни физикални третман у Трапистима и Новом Саду, а у овој години три пута јој је рађена трансплатација матичних ћелија. Због успореног моторичког развоја и компликација боримо се свим силама да Николију оспособимо и учиномо да што више буде самостална девојчица, да има здраво и весело детињство и да у будућности стане на своје ногице-каже мајка,Тијана Глигић Косић.

Текст је преузет из дневних новина „Блиц“а мајка  Тијана Глигић Косић је актуелна јуниорска клупска рекордерка на 400 метара препоне из АК „Црвена звезда“ и бивша јуниорска репрезентативка. Њен контакт је 066/801-206 за све који могу да помогну.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here