Naslovna Вести Јованчевића повреда спречила за нови подвиг, Ђурићева 50.23м у квалификацијама

Јованчевића повреда спречила за нови подвиг, Ђурићева 50.23м у квалификацијама

30
0
PODELI

Извер: АКЦЗ

Ивана Ђурић и Страхиња Јованчевић били су репрезентативци Србије и чланови Црвене звезде који су наступили на сениорском Европском првенству у Риму. Пратила су их изненађења, пехови али и помешане емоције.

Страхиња Јованчевић ставио је судбину финала на последњи, трећи покушај, и како то раде прави шампиони оставио траг у песку на 7.95 метара, само два центиметра краће од најбољег остварења ове сезоне и купио карту за велико финале.

Извор:АКЦЗ

Знамо колики је Страхиња борац, када је и са потенцијалним проблемима изашао на залетиште да се са 12 најбољих даљаша Европе бори за нови подвиг. Међутим, након првог скока који је измерен на 7.62 метара морао је да откаже даљи наступ због повреде.

Верујемо и желимо му брз опоравак за круну његове каријере, наступ на Олимпијским играма у Паризу.

Дефиницију борбености дефинитивно приписујемо и Ивани Ђурић, која се до последњег дана квалификација за Европско борила да се нађе у топ 30 бацачица копља у Европи, и успела!

Извор: АКЦЗ

Тужну вест, која нас је све погодина, сачекала ју је по доласку у Рим, да је њен тренер Невен Ранић преминуо. Требало је скупити снаге пред најважније такмичење у години и изаћи за бацалиште. Ивана је у квалификацијама забележила хитац од 50.23м, неколико метара краће од личног рекорда и нивоа на ком је била целе ове сезоне, али јасно је да је и у овом тренутку дала свој последњи атом снаге.

Честитамо нашим атлетичарима, желимо им брз опоравак и повратак на залетишта јер је сезоне тек на средини.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here