Naslovna Вести Јованчевић у Дубаију, а Халили у Турској

Јованчевић у Дубаију, а Халили у Турској

146
0
PODELI

Извор: АКЦЗ

Звездини атлетичари Страхиња Јованчевић и Јасмин Халили увелико су на својим препремама ван Србије за предстојећу сезону.

Страхиња своје најдуже припреме у каријери реализује у топлом Дубаију.

„Пет недеља ћу бити овде. То је заиста довољан период да се посветим свим сегментима тренинга. Будући да сам зимус имао најтежу повреду у досадашњој каријери, ове припреме су ми одлично дошле да потпуно опоравим своје тело“, рекао је Јованчевић.

Главни фокус му је враћање старе брзине, да би могао онда што опуштеније да се посвети скоку удаљ.

Најбољи српски скакач увис за предстојећу сезону припрема се у Анталији. Јасмин Халили приводи крају први део припрема, док ће други део одрадити са осталим репрезентативцима у Бару.

Извор: АКЦЗ

„Временски услови су одлични, као и све у вези тренажног процеса. За сада припреме теку по плану. Прекосутра се прикључујем остатку репрезентације у Бару где настављам циклус припрема за лето“, рекао је Халили.

Управо у Бару би по плану његовог тренера Стевана Грујића и њега требало да наступи на првог такмичењу, традиционалном митингу за први мај.

„Након такмичења у Бару, средином и крајем маја, очекују ме инострани митинзи. Ако све буде било како треба у добру форму улазим пре Првенства Србије, а након тога очекујем Куп Европе на Кипру и Првенство Балкана у Новом Пазару“, рекао је Јасмин.

Целокупна листа најављених такмичења само су увертира за оно најбитније ове сезоне – Европско првенство за млађе сениоре у Норвешкој.

Страхињи и Јасмину желимо пуно успеха на припремама и што бољи почетак летње сезоне.

 

Аутор: Милош Марковић

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here