Naslovna Вести Одржана конференција за штампу поводом семинара и доласка Бена Џонсона

Одржана конференција за штампу поводом семинара и доласка Бена Џонсона

116
0
PODELI

На конференцији поводом семинара “Знање је моћ” који ће у понедељак бити одржан у Медија центру стадиона “Рајко Митић”, док ће практични део бити у атлетској дворани на Бањици, говорио је легендарни атлетичар Бен Џонсон.

Поред њега на конференцији су учествовали и Срђан Рашковић, председник АК Црвена звезда, Невен Ранић, потпредседник црвено-белих и Милан Ристић, наш атлетичар.

бен и риле 2 Џонсон (55) није прив пут у Србији и објаснио је шта ће полазници од њега моћи да чују на семинару.

– Желим да помогнем млађим генерацијама. Стварно волим атлетику и мислим да тренерима могу да пренесем потребно знање о томе како се води тренинг и како се оптимизује снага атлетичара. Како је масажа један од главних делова тренинга и како је рад у теретани потребан за развој експлозивне снаге. Због такве примене тренинга увек сам био корак испред ривала. Када су они тренирали, ја сам био спреман да трчим, а када су они почињали сезону ја сам тада био на максимуму – рекао је Бен Џонсон.

знање је моћ ф2-2

– Покушавао сам да се склоним од атлетике као спорта због свега што се дешавало око мене. Због тога сам уживо гледао хокеј, бејзбол али не и атлетику. Међутим сада сам овде, драго ми је што сам у “Арени” гледао такмичење и желим да пружим љубав и пажњу свима – објаснио је Џонсон.

Семинар неће бити само о тренингу, већ и о менталној припреми атлетичара, односно како да на прави начин тренирају како би постигли добре резултате.

Текст преузет са http://sport.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here