Naslovna Вести 60 ГОДИНА ГОСПОЂЕ ОЛГЕ АЦИЋ У КЛУБУ

60 ГОДИНА ГОСПОЂЕ ОЛГЕ АЦИЋ У КЛУБУ

388
1
PODELI

Мало је особа у атлетском спорту који могу да се похвале чињеницим да су у једном Клубу провели 60 година. Управо то пошло је за руком Олги Рожђаловској Ацић.

27. децембра 2012. године АК Црвена звезда приредила је свечани коктел поводом прославе 60 година од како је госпођа Олга постала члан нашег Клуба. На пријему се окупио велики број Олгиних пријатеља, садашњих и бивших спортиста, неких који су за наш клуб такмичили пре више десетина година. Својим присуством скуп је увеличао и звездин европски рекордер у скоку у даљ Ненад Стекић.

Како је то Олга и желела, на скупу су проглашени најбољи Звездини атлетичари за 2012. годину. За најбољег сениора је проглашен препонаш Милан Ристић, најбоља сениорка је  Татјана Јелача, државна рекордерка у бацању копља, учесница ОИ у Лондону… Најбољи јуниори су Милена Драгуљевић(Бацање кугле) и Страхиња Јованчевић(скок у даљ). У категорији млађих јуниора за најбоље су изабрани Тијана Орловић(скок у даљ) и Марко Перић (бацање диска) док су најбољи пионири Тамара Дамјановић(100м) и Иван Јовановић(кугла). Најуспешнији млађи пионири су млади спринтер Дорјан Драшковић и скакачица у вис Марта Кљајић. Посебну награду за оборен државни рекорд добили су Татјана Јелача и Александар Радуловић. За најбољег тренера проглашен је Љубиша Стевановић.

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here