Naslovna Вести Вицешампионске титуле за старије пионире на Екипном Србије у обе конкуренције

Вицешампионске титуле за старије пионире на Екипном Србије у обе конкуренције

71
0
PODELI

Извор: АКЦЗ

Обе пионирске екипе Црвене звезде успеле су да се домогну до другог места на Екипном првенству Србије за пионире.

Женска екипа наступила је у саставу Мила Малишић – 100м, Анастасија Томашевић – 300м, Петра Василић – 800м, Милица Крупниковић – 1500м, Дуња Спасић – 80м препоне, Лара Трбијевић – скок у даљ, Нађа Јестрић – скок у вис, Лара Петковић – бацање копља и кугле. 4х100м –  Мила Милошевић, Симона Влаисављевић, Анастасија Томашевић, Дуња Спасић.

Мушку екипу су чинили: Петар Тихојевић – 100м и 300м, Максим Вукојевић 800м, Теодор Стаменић – 100м препоне, Павле Вукмировић 2000м, Вук Војводић – скок у даљ и вис, Ђорђе Ристановић – бацање кугле и копља. Штафету 4х100м трчали су Теодор Стаменић, Владимир Михајловић, Вук Војводић и Петар Тихојевић.

Обе екипе водиле су велику борбу за друго место са другарима из Топ Џампа, Оак Београда, Зак Атлетикуса… Прва места заслужено су припала ове године неприкосновеном АК Војводина из Новог Сада.

У трци на 100м резултат бржи од државног рекорда. Петар Тихојевић је истрчао 11.13, нажалост недозвољени ветар омео га је да рекорд може да буде прихваћен и верификован. 

Лара Петковић и Ђорђе Ристановић сигурни су били у бацању копља и освојили прва места резултатима на граници најуспешнијих ове сезоне.

Избор: Facebook/Srpski Atletski Savez

Наше средњепругашице Петра Василић и Милица Крупноковић донеле су сигурне бодове на 800 и 1500м. Дуња Спасић још једном је показала да сазрева у успешни препонашицу.

Избор: Facebook/Srpski Atletski Savez

Честитке свим члановима екипа и њиховим тренерима.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here