Naslovna Вести МИЛАНА ТИРНАНИЋ ИСПУНИЛА НОРМУ ЗА ЕП У ГЛАЗГОВУ (ВИДЕО)

МИЛАНА ТИРНАНИЋ ИСПУНИЛА НОРМУ ЗА ЕП У ГЛАЗГОВУ (ВИДЕО)

Првог дана дворанског првенства Србије за сениоре у Атлетској дворани у Београду, Милана је "прескочила" норму за ЕП у Глазгову и истрчала феноменалних 7.41с у финалу на 60 метара!

133
0
PODELI

Спектакуларан наступ Милане Тирнанић и повратак у великом стилу!

Првог дана дворанског првенства Србије за сениоре у Атлетској дворани у Београду, Милана је „прескочила“ норму за ЕП у Глазгову и истрчала феноменалних 7.41с у финалу на 60 метара!

Пуленка тренера Невена Ранића се дуго мучила са повредама, а у полуфиналној трци трчала је 7,56с, да би у финалу „прескочила“ норму спектакуларним издањем – 7,41с и тиме остварила најбољи резултат у каријери!

Милана је допринела историјском резултату српске атлетике: Србија ће први пут имати два спринтера на великој сениорској сцени!

Тренер и ја смо форму темпирали за првенство Србије, што се и показало. Коцкице су се склопиле, дала сам све од себе и немам замерки што се тиче саме трке. Презадовољна сам резултатом и могућности одласка на ЕП, јер је карта за Глазгов била моја највећа жеља за ову сезону„, прве су импресије Милане за званични сајт клуба.

Честитамо Милани и тренеру Невену Ранићу на фантастичном успеху!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here