Naslovna Вести ТАТЈАНА ЈЕЛАЧА И МИЛОШ ТОДОСИЈЕВИЋ ПОТПИСАЛИ УГОВОРЕ

ТАТЈАНА ЈЕЛАЧА И МИЛОШ ТОДОСИЈЕВИЋ ПОТПИСАЛИ УГОВОРЕ

1353
0
PODELI

Наша најбоља бацачица копља, олимпијка и државна рекордерка Татјана Јелача и капитен мушке екипе Милош Тодосијевић данас су са председником Клуба Срђаном Рашковићем  потписали нове уговоре за наредну такмичарску сезону.

 

jelaca ugovor 2014Све је усмерено ка првенству Европе у Цириху. Циљ нам је да се поново обори државни рекорд и избори пласман међу првих осам. Остала такмичења ће бити успутне станице где ћемо се трудити да што више хитаца буде преко 60м како би се усталила. У том случају много је реалније размишљати о 64 метра, изјавила је Тања након потписивања уговора.

Драго ми је да смо направили договор и да крећемо у нову, свежу причу. Осећа се позитивна атмосфера и енергија и заиста је време за велике подвиге. Уз помоћ клуба и савеза ћу покушати да већ на зиму остварим норму за европско првенство и Цириху следеће године (2.26м) као и да остварим што већи успех на домаћим и међународним такмичењима. У доброј сам форми, а до почетка сезоне имам још доста времена тако да Клуб може очекивати најбољу промоцију са моје стране како код куће тако и у Европи – речи су капитена мушке екипе Милоша Тодосијевића.

Желимо им пуно успеха наредној сезони и нове медаље и рекорде.

todos ugovor 2014

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here