Naslovna Вести СЕНИОРКЕ ОСВОЈИЛЕ КУП СРБИЈЕ

СЕНИОРКЕ ОСВОЈИЛЕ КУП СРБИЈЕ

1535
0
PODELI
KUP Srbije 2013 Krag У Крагујевцу, на стадиону „Чика Дача“ 01. и 02. јуна одржано је финале Купа Србије за сениоре. Сениорке АК „Црвена звезда“ освојиле су прво место са освојених 312 бодова. Овом победом наша женска екипа, предвођена Татјаном Јелачом вратила је после годину дана титулу победника Купа Србије у звезду. Екипа је наступила у најачем саставу и убедљиво тријумфовала испред екипе Новог Београда са 113 бодова разлике. Трећа је била екипа новосадске „Војводине“ са освојена 103 бода.
Најистакнутији чланови били су Татјана Јелача која је бацила копље 55.93м, Ивана петковић победница на 100м препоне, Марковић Тамара која је дошла до победе на 400м са 55.15 сек, Радић Александра скочила је преко 5.32м. Ништа лошије нису биле ни наше спринтерке Јелена Суботић, Александра Стошић, Маја Ћирић…
Штафета 4х100м такође је била убедљива са резултатом 47.12 и то у саставу Милосављевић Милица, Ћирић Маја, Стошић Александра и Суботић Јелена. Милена Драгуљевић Бацила је куглу 13.68м што је било довиљно за 2. место. Велики допринос дали су и остали спортисти: Сања Ристовић, Марија Грујић, Јелић Маја, Николета Симић, Ивана Маодуш, Ивановић Александра, Петровић Наташа, Шешлија Миљана, Орловић Тијана, Милошевић Ивана, Караћ Сара, Зоњић Исидора, Ивановић Милица, Јевремовић Јована, Латиновић Јелена, Михајловић Сања, Живић Милица, Бојић Нада, Латиновић Милена и Варга Мирјана.
Наш клуб имао је укупно 45 старних места која су освојена на квалификацијама Купа.
Имајући у виду тешку финансијску ситуацију у Клубу ово је велики успех ове екипе којој честитамо на оствареном резултату.
DSC1959
DSC1998ekipa
KUP Srbije 2013 Krag

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here